Yritys

Yhteystiedot

Osoite:
Upea Koti Helsinki
Kauppakeskus Redi
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki
Liikkeen numero: +358 50 5433707

Tällainen on Upea koti

Tyylikäs suomalainen rouva oli ihastunut englantilaisessa sisustuslehdessä näkemäänsä sohvaan. Hän asteli myymäläämme toiveikkaana – ajatellen, että ehkä vihdoin täältä löydän haluamani. Minulla ei ollut tarjota rouvalle hänen kaipaamaansa tuotetta, mutta en ollut valmis tuottamaan hänelle pettymystä.

”Voimme yrittää etsiä haluamasi sohvan. Jos emme löydä sitä, pystymme teettämään sen”, vastasin asiakkaalleni.

Aloimme testata ja mittailla, mikä olisi rouvan unelmasohvan patjan jäykkyys ja syvyys, kuinka leveä sohvan pitäisi olla ja tulisiko siihen helmakangas vai ei. Lopputulos oli juuri sellainen kuin hän oli halunnut, mutta sohva ei maksanut maltaita, vaan oli laatuun ja vaivaan nähden kohtuuhintainen.

Tuolloin sain palkinnon, josta jokainen asiansa osaava myyjä haaveilee. Asiakkaani pettymys oli vaihtunut lopulta aitoon iloon. Hänen ongelmansa oli ollut myös minun ongelmani. Syntyi yhteinen kokemus, tunne välittämisestä.

Kuvailemani arvot – asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen palvelu, erinomainen hinta-laatusuhde ja aito välittäminen ovat uuden huonekalualan yritykseni, Upean kodin peruspilareita.

Upea koti on huonekalukaupan uusi suomalainen konsepti, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen palvelualttius, kuljetus- ja kasauspalvelut, monipuolinen valikoima kansainvälisiä luksusbrändeja ja laadukkaimpia kotimaisia huonekaluja. Sängyt ja sohvat ovat valikoimamme kulmakivet, mutta meille on kunniakysymys, että pystymme täyttämään juuri ne tarpeet, jotka sinulla ja kodillasi on.